Gyakorlati tanácsok, érdekességek

Webdesign blog

2021\06\04 KisAttila

A logótervezés folyamata 5 lépésben

A logótervezés az arculattervezés és márkaépítés alapköve. Ha van egy jó logód, arra felépítheted az egész cégarculatodat. Az első benyomást a vállalkozásodról, illetve a cégről kialakított képet elsősorban a logó és az arculat befolyásolja. Ha egy vállalkozás sikeres akar lenni és profizmust akar sugallni, akkor a logónak is ezt a hatást kell keltenie. Éppen ezért nagyon nagy jelentősége van annak, hogy milyen arculata van a vállalkozásodnak.

Tovább olvasom
2021\05\09 KisAttila

Így vezényelj le egy kreatív pályázatot megbízóként

headway-5qgiuubxkwm-unsplash.jpg

Ha pályáztatnál egy lógótervet vagy webdesignt és szeretnéd tudni, hogy mire kell odafigyelned megbízóként ahhoz, hogy egy sikeres kreatív pályázatot bonyolíthass le, akkor ez a cikk neked szól! Alapvetően több cél hajthat egy vállalkozót ha azt tervezgeti, hogy kreatív pályázatot indít. Nagyobb cégeket elsősorban PR szempontok vezérelnek, de általában minden esetben a minőségi marketing eszköz kézhezvétele a cél. Külföldön ennek nagyobb kultúrája van, mint itthon nálunk. Nemzetközi viszonylatban a 99designs az egyik legfelkapottabb oldal. Magyar viszonylatban pedig ilyen a Kreanod. Ha nemzetközi oldalon indítasz pályázatot, akkor szükséged lesz némi angoltudásra, hogy a brief mindenki számára egyértelmű legyen.

Tovább olvasom
Címkék: pályázat
2021\05\02 KisAttila

Az értékes szövegírás elengedhetetlen egy sikeres weboldalhoz

glenn-carstens-peters-npxxwgq33zq-unsplash.jpg

Ahhoz, hogy sikeres online marketinged legyen, és vevőket szerezz az internetről, elengedhetetlen az értékes szövegírás! Azt látom, hogy sokan alábecsülik a tartalommarketing jelentőségét, pedig ez a kulcs ahhoz, hogy jó weboldalad legyen! Ha vállalkozó vagy és üzletszerzés céljából vagy jelen a neten, akkor sarkalatos pont, hogy ki írja meg a szövegeidet. Amikor kapcsolatba kerülsz a célcsoportoddal, akkor a szövegeddel találkoznak először, vagyis ezzel teszed meg az első benyomást a vállalkozásodról, magadról.

Tovább olvasom
süti beállítások módosítása